Karriere

Bliv en del af ét af Danmarks største gartnerier 

Hos bygrowers er der højt til loftet, godt arbejdsmiljø og masser af muligheder for udvikling.

bygrowers er en virksomhed som drømmer stort og hvor ambitionerne er skyhøje. Vi er en tempofyldt virksomhed på en mission om at producere årstidens planter i balance med naturen. Hvis du har lyst til at blive en del af denne rejse, vil du blive udsat for det fulde spektrum af dit arbejdsområde. Hos bygrowers betragter vi vores medarbejdere som den vigtigste ressource til at skabe forretningsmæssig succes. Alle skal trives og være godt rustede til de udfordringer, som de måtte møde i deres arbejde, og samtidig gør vi vores bedste for at skabe nogle gode rammer for personlig udvikling. Når vores medarbejdere vokser, vokser vi som virksomhed.

 

Et stærkt sammenhold

På #teambygrowers får du omkring 140 kollegaer og bliver en del af et seriøst godt sammenhold. Hos bygrowers fylder sammenhold og fællesskab rigtig meget, hvorfor vi prioriterer tid til hygge og gode grin. Det er nemlig følelsen af fællesskab, som gør, at vi kan få tingene til at lykkes og nå vores ambitioner. Vi har en stærk og velfungerende personaleforening som sørger for at planlægge arrangementer lige fra den årlige DHL-stafet med fællesspisning til en heldagstur til København fyldt med spændende aktiviteter.

 

 
Der er fart på hos bygrowers og vi har mange forskellige jobs, som måske er noget for dig?

Når vi har ledige stillinger kan du finde dem på linket nedenfor, men du også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til jmp@bygrowers.dk, hvis det kribler i fingrene for at blive en del af vores team.

Lige nu søger vi en dygtig økonomiassistent på deltid. Læs mere om stillingen på nedenstående link.

 

 

Ledige stillinger

Vi søger en faglært væksthusgartner

Vi står foran nogle spændende år, og søger derfor en selvstændig faglært væksthusgartner. bygrowers har 7 afdelinger/gartnerier i og omkring Odense.

Vi søger elever

Vi står foran et spændende forår, og søger derfor elever til vores 7 afdelinger/gartnerier i og omkring Odense. Dine opgaver kan være alt lige fra produktion til pakkeri.

Elevplads

Vi er altid på udkig efter engagerede elever, som brænder for at blive væksthusgartner. Hos bygrowers bliver du elev i et gartneri med 7 afdelinger, hvor robotter og den nyeste teknik bruges i produktionen. Vi tilbyder et spændende og lærerigt praktikforløb, hvor man som elev bliver en del af hele processen lige fra stikning og prikling til pakning af planter. Hvis du overvejer eller allerede er i gang med uddannelsen til væksthusgartner hører vi gerne fra dig, hvis du er på jagt efter en elevplads, hvor udviklingsmulighederne er uendelige.

Ved spørgsmål til elevplads er du velkommen til at kontakte John Møller Pedersen på + 45 30 43 15 37 eller jmp@bygrowers.dk.

 

Mød vores elever

Heidi, Elev 2013 - 2016

Heidi startede sin karriere som elev, og i dag er hun pakkeleder for kulturen Saint Paulia, hvor hun koordinerer arbejdsopgaver, sørger for, at daglige ordrer bliver pakket og klargjort til salg samt sikrer, at der er planter klar til fremtidige reservationer.

Heidi tænker tilbage på sin elevtid som en god tid, hvor hun lærte meget om arbejdsgangene i et stort gartneri. Hvis man spørger Heidi skal man søge elevplads hos bygrowers, fordi:

”Man får lov til at være i det samme gartneri under hele uddannelsen, og får lov til at arbejde med mange forskellige kulturer. Desuden er der uendelige muligheder – man skal bare række hånden i vejret og sige, hvad man har lyst til at prøve”.

Kenni, Elev 2012- 2015

Kenni startede sin karriere som elev, og i dag er han daglig leder for produktionen af kulturerne Kalanchoe, Saint Paulia og Chrysanthemum, hvor han har ansvar for produktionsprocessen fra stikling til salgsklar plante.

Kenni tænker tilbage på sin elevtid som en tid, hvor han udviklede sig meget fagligt såvel som personligt. Hvis man spørger Kenni skal man søge elevplads hos bygrowers, fordi:

”Hvis man som elev viser interesse, er der en garanti for, at man bliver udfordret. Desuden har bygrowers mange afdelinger med forskellige kulturer, hvorfor man har mulighed for at lære meget, da der aldrig er to kulturer som dyrkes ens. Det er utrolig lærerigt at prøve at arbejde med forskellige kulturer – det gør, at man står stærkere, når man er færdigudlært, da man har lært, hvordan kulturer dyrkes på forskellige måder”.

Michael, Elev 2021 - 2024

Michael startede som elev i januar 2021, og er færdigudlært i marts 2024, hvorefter han fortsætter som faglært gartner.

Michael tænker tilbage på sin elevtid som en lærerig tid, hvor han har lært meget om, hvordan kulturer dyrkes på forskellige måder.  Hvis man spørger Michael skal man søge elevplads hos bygrowers, fordi:

”Uanset, hvor man kommer fra og hvem man er, tages der altid godt imod nye elever. Som elev bliver man kastet ud i mange forskellige opgaver, og hvis man har lyst til at dykke ned i nogle bestemte opgaver, skal man bare sige til. Derudover er det spændende at arbejde i et stort gartneri med flere afdelinger, da det giver mulighed for at man kan prøve kræfter med noget forskelligt”.

Laura, Elev 2021 - 2024

Laura startede som elev i april 2021, og er færdigudlært i marts 2024.

Laura tænker tilbage på sin elevtid som en lærerig tid, hvor hun er blevet mere tryg ved at styre og tage ansvar for arbejdsopgaver.  Hvis man spørger Laura skal man søge elevplads hos bygrowers, fordi:

”Man får lov til at blive en del af kæmpestor virksomhed med seks afdelinger med mange forskellige kulturer, hvorfor der er rig mulighed for at blive udfordret og udvikle sig. Desuden er det fedt, at sortimentet er årstidsbaseret, da det gør, at man hele tiden får lov til at arbejde med kulturer, der taler ind i den givne sæson. Og så får man bare nogle søde kolleger, som altid er klar til at hjælpe – der er en rigtig god teamånd i virksomheden”.