bygrowers A/S

growing passion

Om bygrowers

Gartneriet bygrowers er en stærk spiller på det europæiske marked og er efter en fusion i 2014 blandt ét af de største gartnerier i Danmark. I et tæt samarbejde med trendsættende virksomheder førende indenfor added value produkter i Europa, sikrer vi vores kunder et bredt og tidssvarende sortiment. Løbende produktudvikling er en selvfølge og vi arbejder konstant på produktforbedringer. Vi stiller store krav, ikke kun til vores egne medarbejdere, men også til vores leverandører. Vi dyrker ikke bare nogle af markedets bedste og mest holdbare planter, som appellerer til markeder i hele Europa – vi skaber vækst. 

bygrowers er en af Danmarks største og førende producenter af bl.a. Kalanchoë, Calandiva og Osteospermum. Alle vores kulturer dyrkes i fleksible dyrkningsarealer og med en stor passion i hele arbejdsprocessen fra stikling til færdigt produkt. Vi arbejder tæt sammen med flere af verdens førende forædlere. Med vores store volumen og fleksible produktionsarealer er vi desuden i stand til at imødekomme individuelle forespørgsler fra vores kunder f.eks. specielle ønsker om pottestørrelser, added value, mix eller andre kulturer. 

Med os får kunderne en stærk partner, som har mere end 140 dedikerede medarbejdere, et samlet væksthusareal på 215.000 m2 og en årlig produktion af på mere end 30 millioner potteplanter. 

Vi er MPS-GAP, MPS-SQ og MPS GRASP certificeret, hvilket er vores kunders garanti for, at vi gennem hele produktionsprocessen tager størst hensyn til miljøet. 

Pakkemuligheder

Gartneriet bygrowers producerer ikke mindre end 26 forskellige kulturer i flere forskellige pottestørrelser inden for hver enkelt kultur. Det gør vi både for at opfylde vores kunders behov og for at sikre bredde i vores sortiment. Vi leverer ikke ”kun” planter, men vi leverer skræddersyede og værdiskabende løsninger til alle kundesegmenter: 

  • Added value 
  • Salgsfærdige containerløsninger (CC, ½-CC og Euro-CC) 
  • Private label 
  • Etiketløsninger 
  • Mix-kasser med forskellige kulturer 

Private label
bygrowers er en kunde- og salgsorienteret virksomhed, som ønsker et tæt og konstruktivt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor tilbyder vi vores kunder at levere planter i kundens egen emballage og eget brand.