by growers A/S

plants with passion

Om bygrowers

bygrowers er en stærk spiller på det europæiske marked og er efter fusionen i 2014 blandt de største gartnerier i Danmark. I et tæt samarbejde med trendsættende virksomheder førende indenfor added-value produkter i Europa, sikrer vi vores kunder et bredt og tidssvarende sortiment. Løbende produktudvikling er en selvfølge og vi arbejder konstant på produktforbedringer. Vi stiller store krav, ikke kun til vores egne medarbejdere, men også til vores leverandører.

Kort sagt; vi dyrker ikke bare nogle af markedets bedste og mest holdbare planter, der appellerer til markeder over hele Europa.
bygrowers er en af Danmarks største og førende producenter af bl.a. Kalanchoë, Calandiva og Osteospermum. Alle vores kulturer dyrkes i fleksible dyrkningsarealer og med stor passion i hele arbejdsprocessen fra stikling til færdigt produkt. Vi arbejder tæt sammen med flere af verdens førende forædlere. Med vores store volumen og fleksible produktions- arealer er vi desuden i stand til at imødekomme alle individuelle forespørgsler fra vores kunder fx. special- ønsker om pottestørrelser, added value, mix eller andre kulturer.

Med os får kunderne en stærk partner, som har mere end 120 dedikerede medarbejdere, et samlet væksthusareal på 200.000 m2 og en årlig produktion af 28 millioner potteplaner.

Vi er MPS og MPS- GAP certificeret.

Pakkemuligheder - Poser, kasser og CC meget mere....

bygrowers producerer ikke mindre end 26 forskellige kulturer i flere forskellige pottestørrelser inden for hver enkelt kultur. Det gør vi både for at opfylde vores kunders behov og for at sikre bredden i sortimentet. Men by growers leverer ikke ”kun” planter. Vi leverer skræddersyede og værdiskabende løsninger til alle segmenter:
• Added value
• Salgsfærdige containerløsninger (CC, ½-CC og Euro-CC)
• Private label
• Etiketløsninger
• Mix-kasser med forskellige kulturer

PRIVATE LABEL
bygrowers er en kunde- og salgsorienteret virksomhed, som ønsker et tæt og konstruktivt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor tilbyder vi vores kunder at levere planter i kundens egen emballage og eget brand.