Om bygrowers

Gartneriet bygrowers er en stærk spiller på det europæiske marked og er efter en fusion i 2014 blandt ét af de største gartnerier i Danmark. I et tæt samarbejde med trendsættende virksomheder førende indenfor added value produkter i Europa, sikrer vi vores kunder et bredt og tidssvarende produktsortiment. Løbende produktudvikling er en selvfølge og vi arbejder konstant på produktforbedringer. Vi stiller store krav, ikke kun til vores egne medarbejdere, men også til vores leverandører. Vi dyrker ikke bare nogle af markedets bedste og mest holdbare planter, som appellerer til markeder i hele Europa – vi skaber vækst.

bygrowers er en af Danmarks største og førende producenter af bl.a. Kalanchoë, Calandiva, Poinsettia og Osteospermum. Alle vores kulturer dyrkes i fleksible dyrkningsarealer og med en stor passion i hele arbejdsprocessen fra stikling til færdigt produkt. Med vores store volumen og fleksible produktionsarealer er vi desuden i stand til at imødekomme individuelle forespørgsler fra vores kunder f.eks. specielle ønsker om pottestørrelser, added value, mix eller andre kulturer.

Med os får kunderne en stærk partner, som har mere end 140 dedikerede medarbejdere, et samlet væksthusareal på 215.000 m²  og en årlig produktion på mere end 30 millioner potteplanter. Desuden er vi MPS-GAP, MPS-SQ, MPS-ABC og GLOBALG.A.P. GRASP certificeret, hvilket er vores kunders garanti for, at vi tager størst muligt hensyn til miljøet i hele produktionsprocessen.

Pakkemuligheder

bygrowers producerer ikke mindre end 26 forskellige kulturer i flere forskellige pottestørrelser inden for hver enkelt kultur. Det gør vi både for at opfylde vores kunders behov og for at sikre bredde i vores sortiment. Vi leverer ikke ”kun” planter, men vi leverer skræddersyede og værdiskabende løsninger til alle kundesegmenter:

  • Added value
  • Salgsfærdige containerløsninger (CC, ½-CC og Euro-CC)
  • Private label
  • Etiketløsninger
  • Mix-kasser med forskellige kulturer

 

Private label

bygrowers er en kunde- og salgsorienteret virksomhed, som ønsker et tæt og konstruktivt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor tilbyder vi vores kunder at levere planter i kundens egen emballage og eget brand.

 

Historien bag bygrowers

bygrowers blev etableret i 2014 efter en fusion mellem gartnerierne Kærby og Abildgaard. Allerede i 2012 indledtes et samarbejde mellem de to mellemstore gartnerier, og samme år blev gartneriet Skovlunden opkøbt. Efter yderligere gartnerikøb i 2013 kom den endelige fusion mellem gartnerierne i 2014, og således blev bygrowers dannet. Dermed opstod bygrowers med en slagkraftig trio bestående af Claus Petersen, Preben Damm og Nicolai Abildgaard i ledelsen. Siden fusionen er flere produktionsarealer kommet til, og med baggrund i en stærk strategiplan er produktionen lagt an på et betydeligt bredere sortiment og målrettet kunder.

Med baggrund i denne fusion, hvor vi udviklede en unik samarbejdsmodel, erhvervede nye produktionsarealer samt skabte et stort produktsortiment, blev vi i 2018 kåret til Årets Gartner i Danmark.