Gartneriet bygrowers udbyder produktlinjen Gourmet Garden, hvor vi tilbyder grøntsagsplanter til videre dyrkning til havefolket, som ønsker at dyrke sine egne grøntsager i sit eget drivhus.

Vi udbyder 15 sorter tomater; 9 sorter chili og 4 sorter agurker. De bliver alle leveret klar til udplantning, når temperaturen er til det – og du kan derefter glæde dig til at være selvforsynende med egne solmodne grøntsager hele sommeren. Se efter de lysegrønne potter i butikkerne.

Vi har for nylig udvidet vores Gourmet Garden sortiment med to nye spændende produktlinjer bestående af henholdsvis økologiske sorter og specielle sorter, som henvender sig til de hardcore entusiaster med grønne fingre. Begge disse produktlinjer blev introduceret med stor succes i 2020, og kan fortsat købes.

Vi forsøger hele tiden at udvikle nye sorter efterhånden som året går for at sikre, at vi har de bedste kvalitetsplanter til dit hobbydrivhus. Det er herligt at dyrke sine egne grøntsager. De hjemmedyrkede grøntsager har en helt speciel smag, saftighed og sprødhed – og så er der bare noget ganske særligt over at gå ud i sit eget drivhus i haven og hente friske grøntsager, fremfor at købe dem i butikkerne.

Læs mere om vores forskellige sorter af grøntsagsplanter samt få inspiration til sommerens retter nedenfor.

Vi bruger biologisk bekæmpelse

Chilli & Peber

Agurker

Tomater