bygrowers A/S

growing passion

Vi bruger biologisk bekæmpelse

Gourmet Garden

Gartneriet bygrowers udbyder produktlinjen Gourmet Garden, hvor vi tilbyder grøntsagsplanter til videre dyrkning til havefolket, som ønsker at dyrke sine egne grøntsager i sit eget drivhus.

Vi udbyder 15 sorter tomater, 9 sorter chili og 4 sorter agurker. De bliver alle leveret klar til udplantning, når temperaturen er til det – og du kan derefter glæde dig til at være selvforsynende med egne solmodne grøntsager hele sommeren igennem. Se efter de lysegrønne potter i butikkerne.

Vi har for nylig udvidet vores Gourmet Garden sortiment med to nye spændende produktlinjer bestående af henholdsvis økologiske sorter og specielle sorter, der henvender sig til de hardcore entusiaster med grønne fingre. Begge disse produktlinjer blev introduceret med stor succes i 2020.

Vi forsøger hele tiden at udvikle nye sorter efterhånden som året går for at sikre, at vi har de bedste kvalitetsplanter til dit hobbydrivhus. Det er herligt at dyrke sine egne grøntsager. Hjemmedyrkede grøntsager har en helt speciel smag, saftighed og sprødhed – og så er der bare noget ganske særligt over, at gå ud i sit eget drivhus eller i sin egen have og hente friske grøntsager, fremfor at købe dem i butikkerne.

Chilli & Peber

Agurker

Tomater