Heidi Madsen

Elev fra 2013 til 2016

Heidi søgte elevplads hos bygrowers, fordi hun under sit grundforløb havde været på skolebesøg og bemærket, at vi havde nogle kulturer, som hun kunne relatere til, da hun altid havde set kalanchoe i vindueskarmen hos sin familie. Desuden havde bygrowers afdelinger placeret centralt i forhold til offentlige transportmidler, hvorfor de var nemme at komme til uden bil.

Når Heidi fortæller om sin elevtid fremhæver hun, at det betød meget for hende, at man som elev hos bygrowers måtte fortsætte som elev under hele uddannelsen. Det gjorde, at hun følte sig tryg, når hun skulle i praktik, da hun kom ud på afdelinger, hvor hun allerede kendte kollegaerne fra sociale arrangementer. Desuden var Heidi glad for at være elev hos bygrowers, fordi der ikke var nogle praktikperioder som var ens, da hun i efteråret arbejdede med julestjerner, mens hun i foråret arbejdede med grøntsager, hvorfor hun hele tiden blev stillet over for nye spændende arbejdsopgaver.

I den forbindelse fremhæver Heidi, at det bedste ved sin elevtid var, da hun fik lov til at arbejde med julestjerner:

Det var noget, som jeg længe havde ønsket at prøve under min praktik. Det var derfor mega fedt, da jeg fik lov til at pakke én af de mest populære kulturer, som vi kun har i en kort periode, og hvor der er drøn på. Jeg kom hjem hver dag efter en lang arbejdsdag, men stod tilbage med en følelse af, at tiden bare var fløjet afsted, da det bare var fedt”.

Når man spørger Heidi om, hvad man skal forvente, når man er elev hos bygrowers, fortæller hun:

“Der bliver stillet krav til, at man som elev gerne vil det, og er nysgerrig på at prøve forskellige arbejdsopgaver. Desuden bliver man udfordret ved at blive stillet opgaver, som man måske ikke forinden havde troet, at man kunne klare, men det er faktisk de opgaver, som man lærer allermest af”.

Kenni

Michael

Laura